Zelf je elektriciteit plaatsen? EASY!

Samen met je zelfbouwcoach kies je welke techniek je wilt plaatsen. Je coach stelt jouw pakket op maat samen met alle onderdelen die jij nodig hebt. Na levering aan huis kan je zelf aan de slag, met de handleiding en video tutorials bij de hand. Een technieker komt je toestel in werking stellen, en voor je het weet heb je een werkende installatie zelf geplaatst!

Zelfbouwpakket elektriciteit

Alle elektriciteit producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Slimme sturing

Slimme sturing

Met onze slimme sturing van Niko heb je een moderne elektrische installatie met tal van extra mogelijkheden om je installatie te bedienen. Door de traditionele bekabeling kan je jouw installatie eenvoudig uitbreiden. Je bent future proof!

Details bekijken
Domotica

Domotica

Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie.

Details bekijken
Energie besparen

Energie besparen

Nu de digitale meter volop wordt uitgerold, is een nieuwe manier van energie verbruiken aan de orde. Easykit begeleidt je graag in dit nieuwe energielandschap door je alle tools aan te reiken die nodig zijn om comfortabel energie te besparen.

Details bekijken
Niko Videofoon

Niko Videofoon

Beeld je in dat je niet alleen hoort maar ook ziet wie er aanbelt, voor je ze binnenlaat. En dit van om het even waar: aan de andere kant van je huis of aan de andere kant van de wereld. En beeld je in dat je voor de installatie zelfs geen nieuwe kabels nodig hebt.

Details bekijken
Success