Zelfbouw mét hulp van een eigen vakman!

Onze Easykit technici komen bij jou op de werf om de finale controle en indienststelling uit te voeren. Je kunt hen ook tijdens de werken gedurende enkele dagen boeken voor hulp op de werf. Ook na de installatie kan je op onze technici rekenen, bv. voor het onderhoud of herstelling van je toestellen. Easykit geeft een full zelfbouw service. Dit allemaal aan de laagste prijzen!

Onze unieke begeleiding op de werf!

Eigen herstellingsdienst

Eigen herstellingsdienst

Een toestel kan altijd wel eens een defect vertonen, niet leuk. Geen probleem! Neem contact op met onze eigen dienst na verkoop en we helpen je met plezier verder.

Lees meer
Onderhoud van de installatie

Onderhoud van de installatie

Je verwarmingsketel heeft zijn verplicht onderhoud nodig. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een externe installateur. Ook dit kan door onze eigen mensen gedaan worden.

Lees meer
Eindcontrole en opstart van de ventilatie

Eindcontrole en opstart van de ventilatie

Zijn je ventilatiebuizen geplaatst, proficiat! Easykit is een ventilatieverslaggever. We komen je ventielen inregelen en maken al de nodige rapporten voor je op. Geniet maar van die gezonde binnenlucht.

Lees meer
Aansluiten van je zekeringskast

Aansluiten van je zekeringskast

Je hebt al je leidingen geplaatst. Top! Nu kan onze Easykit elektricien de kabels in de kast komt aansluiten, je krijgt het eendraadschema en de installatie is klaar om gekeurd te worden.

Lees meer

Niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk hier enkele hot items uit onze kennisbank
Success