Budget
Elektriciteitskast

Het plaatsen van je elektriciteitskast of zekeringskast kan je volledig zelf. Bij Easykit wordt je (ver)bouwproject op maat bekeken met een zelfbouwcoach.

Voorbekabelde elektriciteitskast

Het plaatsen van je elektriciteitskast of zekeringskast kan je volledig zelf. Bij Easykit wordt je (ver)bouwproject op maat bekeken met een zelfbouwcoach. Op basis hiervan kies je een voorbekabelde kast die volledig past bij jouw installatie! Deze kast voorziet de basis voor alles wat je woning nodig heeft, en is makkelijk uit te breiden indien nodig. Alles wordt thuis geleverd en is voorzien van voldoende documentatie en digitale instructies. Bekijk alvast de video over het plaatsen van je elektriciteitskast.

Waarom kiezen voor klassieke elektriciteit van Easykit:

  • Voorbekabelde rails: zorgeloos werken
  • Geleverd met kringverdeling en voorbeelden: eenvoudig starten
  • Gemaakt om levenslang mee te gaan: duurzaam en robuust
  • Voorzien van sperautomaat: klaar voor zonnepanelen
  • Extra differentieels inbegrepen: mee met de nieuwste wetgeving!
  • Een betaalbare oplossing: budgetvriendelijk
  • Persoonlijke begeleiding en advies in je toonzaal: veilige installatie

Een praktisch instructieboek, handige video’s, gratis info avond én je Easykit coach die voor je beschikbaar blijft: kortom, een support die je alleen bij Easykit kunt verwachten.

Als je dat wil, kan je ook nog gebruik maken van onze full service: we komen de schakelkast voor jou nakijken, de installatie overlopen en het ééndraadschema en grondplan digitaal tekenen. Zo kan jij zonder zorgen de keuring aanvragen!

Je zelfbouwpakket wordt volledig om maat samengesteld volgens jouw wensen!

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Success