Met onze slimme sturing van Niko heb je een moderne elektrische installatie met tal van extra mogelijkheden om je installatie te bedienen. Je kan je elektrische toestellen, verwarming, ventilatie, muziekinstallatie vanop afstand bedienen met een eenvoudige app. Door de traditionele bekabeling kan je jouw installatie eenvoudig uitbreiden. Je bent future proof!

Wat is traditionele bekabeling?
Traditionele bekabeling gebruikt klassieke 230V-elektriciteitsdraden die alleen elektriciteit doorsturen. Dat betekent dat een schakelaar enkel zorgt voor de aansturing van de elementen die via de kabels op die schakelaar aangesloten zijn. In Niko Home Control voor traditionele bedrading communiceren de schakelaars en stopcontacten draadloos met een centrale gateway. Zo kun je bijvoorbeeld toch je verlichting en rolluiken bedienen met je smartphone en alles combineren in slechts één knop.

Het centrale brein van Niko Home Control
De draadloze slimme hub is het intelligente brein van elke Niko Home Control installatie voor traditionele bekabeling. Samengevat verbindt de slimme hub alle aangesloten producten in je woning, zodat jij ze kunt bedienen via de Niko Home app. Je kunt de hub zelfs aansluiten op je digitale meter om inzicht te krijgen in je energieverbruik en overproductie van zonne-energie.

De Niko Home app
De Niko Home app geeft je volledige controle over je woning.
Je kunt de app gebruiken om alle functies in je woning te bedienen, je installatie te programmeren en routines aan te maken:

  • verlichting aan/uitschakelen
  • verwarming regelen
  • inzicht in je energieverbruik en productie
  • aanwezigheidssimulatie
  • solar mode

Niko Home Controle traditionele bekabeling