Design
Domotica

Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen …

Niko Home Controle met busbekabeling

Bouw je een nieuw huis of kies je voor een grondige renovatie van je bestaande woning waarbij je ook de bekabeling van de elektrische installatie wilt vervangen? Als dat zo is, kun je Niko Home Control voor busbekabeling installeren. Busbekabeling biedt eindeloze mogelijkheden en de flexibiliteit om het systeem uit te breiden als dat ooit moet, waardoor het eenvoudig is om je volledige huis te automatiseren.

Met Niko Home Control heb je een slimme woning die zowel comfortabel, veilig als energiezuinig is. Daarnaast geeft de flexibiliteit van het systeem je onbeperkte mogelijkheden in de toekomst. Met intuïtieve displays en een gebruiksvriendelijke app stem je je elektrische installatie volledig op jouw wensen af.

Busbekabeling voor je zekeringkast
Busbekabeling gebruikt speciale kabels die zowel elektriciteit als elektronische signalen doorsturen. Het resultaat is dat alle elementen in je elektrische installatie met elkaar kunnen communiceren waardoor je volledige systeem slim wordt.
Je kunt bijvoorbeeld een schakelaar in je woonkamer gebruiken om de verlichting in je slaapkamer te bedienen en je kunt diezelfde schakelaar opnieuw programmeren op een latere datum om de verlichting in de tuin aan en uit te schakelen.

Connected controller
Via de connected controller communiceren alle onderdelen van de installatie met elkaar. Zo wordt de installatie slim en krijg jij een onbeperkt aantal mogelijkheden om de installatie in de toekomst uit te breiden.
Wil je een extra schakelaar of sensor? Wil je de functie van een specifieke bediening wijzigen? Geen probleem. Aangezien elk signaal door de connected controller gaat, kun je makkelijk wijzigen of toevoegen, zonder dat je de bekabeling moet aanpassen.

Modules voor functionaliteiten
Elke functie in de installatie heeft haar eigen module in de zekeringkast:

  •  schakelmodules
  • dimmodules
  • motormodules
  • ventilatiemodules
  • meetmodules

Alles ligt op een centrale plek in de zekeringkast, waardoor het systeem erg betrouwbaar is.

 

Niko home controle werking Domotica Niko zelfbouwpakket

Met de intuïtieve Niko Home app behoud jij de controle over jouw woning

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Success