Begeleiding

Zelfbouw met begeleiding, dat is ons DNA. We waren de eerste speler op de markt die zelfbouwpakketten met begeleiding aanbod. Onze begeleiding is mee gegroeid met onze klanten. Wij zijn de vakman en onze klanten zijn de stagiair op hun eigen werf. De eenvoudige werken kunnen ze zelf doen, de moeilijke doen we samen. Steeds succes verzekert!

Onze vakman

Onze Easykit technici komen bij jou op de werf om de finale controle en indienststelling uit te voeren. Je kunt hen ook tijdens de werken gedurende enkele dagen boeken voor hulp op de werf. Ook na de installatie kan je op onze technici rekenen, bv. voor het onderhoud of herstelling van je toestellen. Easykit geeft een full zelfbouw service. Dit allemaal aan de laagste prijzen!

Onze zelfbouw coach

Easykit denkt met je mee. Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren zelfbouwspecialist. Hij geeft advies, maakt een studie en staat op elk moment in je bouwproject klaar om je te helpen. Daarnaast geeft Easykit je een opleiding en veel praktische hulpmiddelen: video, instructieboeken, gratis gereedschap, etc en dit allemaal aan de laagste prijzen!

Success