Budget
Klassieke installatie

De klassieke installatie voldoet nog steeds aan de eisen van de meeste renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het is een betrouwbare oplossing, robuust, eenvoudig te installeren en goedkoop.

Werking

Het klassieke systeem is niet gewoon een standaard systeem. Niets is standaard, ieder systeem wordt op maat samengesteld en is dus uniek. Het principe van dit systeem is meer dan 100 jaar oud een heeft zijn nut dus al bewezen. Hierbij werken we met de gekende schakelaars. De kabel vertrekt vanuit de zekeringkast en loopt zo naar de schakelaar die een lichtpunt of groep zal bedienen. Achter de schakelaar maken we een aftakking naar het volgende lichtpunt. Dit systeem is vrij eenvoudig zelf te plaatsen en is het goedkoopste. Door de vele aftakkingen is dit systeem nadien moeilijk aanpasbaar.

 • Eenvoudige installatie met insteekklemmen:
  Alle Niko schakelaars en wandcontactdozen zijn beschikbaar met insteekklemmen.
  Hiermee bespaar je heel wel tijd en moeite.
  De draad zit stevig vast dankzij de kwalitatieve insteekklem met lange levensduur
  De ontgrendeling van de geleiders zit bij alle mechanismen vooraan, zodat de bedrading niet op de ontgrendeling kan duwen wanneer die in de inbouwdoos wordt geduwd en de draden niet kunnen loskomen.
 • Alle aansluitklemmen zitten aan de bovenzijde van de sokkel:
  zodat alle draden op gelijke lengte kunnen worden afgeknipt en gestript
  onder het mechanisme blijft er meer ruimte over om gemakkelijk de draden te plooien en het mechanisme in de inbouwdoos
  te plaatsen zonder dat de bedrading dit terug naar boven duwt.

Je zelfbouwpakket wordt volledig om maat samengesteld volgens jouw wensen!

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Success
Wij blijven open tijdens het bouwverlof, om jou te ondersteunen
Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Maak een afspraak