Zelf je ventilatie plaatsen? EASY!

Samen met je zelfbouwcoach kies je welke techniek je wilt plaatsen. Je coach stelt jouw pakket op maat samen met alle onderdelen die jij nodig hebt. Na levering aan huis kan je zelf aan de slag, met de handleiding en video tutorials bij de hand. Een technieker komt je toestel in werking stellen, en voor je het weet heb je een werkende installatie zelf geplaatst!

Alle ventilatie producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Opbouwleidingen

Opbouwleidingen

Voor een esthetisch verantwoorde verwerking van de luchtkanalen is het belangrijk om hiermee al vanaf de ontwerpfase van de nieuwbouw of renovatie rekening te houden.

Details bekijken
Success