Zelf je ventilatie plaatsen? EASY!

We stellen je zelfbouwpakket voor ventilatie samen op maat van je wensen. We kiezen samen welke techniek het beste voor je past. Onze zelfbouwcoahes maken een grondige studie en berekenen al de onderdelen die jij nodig hebt. Zo is je zelfbouwpakket voor ventilatie steeds volledig en op maat.

Populaire ventilatie producten

Alle ventilatie producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Opbouwleidingen

Opbouwleidingen

Voor een esthetisch verantwoorde verwerking van de luchtkanalen is het belangrijk om hiermee al vanaf de ontwerpfase van de nieuwbouw of renovatie rekening te houden.

Details bekijken
Success