Ons uniek verhaal

Onze zelfbouwformule is gegroeid uit de praktijk. De kits werden gedurende meer dan 25 jaar ontwikkeld en worden voortdurend verfijnd. Ze combineren de knowhow van de vakman met de feedback van de zelfbouwer. De persoonlijke begeleiding van onze specialisten in de toonzaal en de hulp op de werf van onze eigen technici maken het de zelfbouwer gemakkelijk. Onze begeleiding is uniek op de markt en wordt gewaardeerd door onze duizenden klanten.

12 Toonzalen

In 1995 opende wij onze eerste toonzaal in Melle. Gelegen achter onze huidige moderne toonzaal. Vandaag hebben we 12 Easykit toonzalen met opleidingsruimte én magazijn in heel Vlaanderen. Zo brengen we onze slimme zelfbouw ook in je buurt. Kom zeker eens langs en kom al onze praktische installatie voorbeelden ontdekken.

Duizenden tevreden klanten

Jaarlijks begeleiden we meer dan 4000 zelfbouwers met het plaatsen van hun technieken. De meeste hebben weinig of geen ervaring. Dankzij onze begeleiding slagen ze er allemaal in om hun installatie succesvol af te werken. Wij zijn alvast fier op al onze klanten. Ze besparen niet alleen een pak uit op hun installatie maar leren ook heel wat bij. Ze verleggen ook vaak persoonlijke grenzen door nieuwe dingen te leren, ver van hun eigen ervaringen. Word ook een slimme zelfbouwer, je kan meer dan je denkt!

Easykit belevingstoonzalen

Al je technieken onder één dak.

In 1995 zijn we begonnen met een zelfbouwpakket voor een stookolieketel, met stalen buizen en radiatoren. De klant had de keuze uit een lichte of zware ketel en uit 2 modellen radiatoren. Vandaag hebben we een ruime keuze uit al de nieuwste en duurzaamste technieken van de grootste en bekendste A-merken. We bieden niet alleen zelfbouwoplossingen aan voor verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit maar ook voor zonnepanelen, batterijen, laadpalen, zonneboilers, regenwatersystemen en nog veel meer. Met onze slimme elektrische sturing kunnen we al deze technieken op een slimme manier met elkaar doen communiceren. Uniek op de markt!

Zelfbouw is ons DNA

Zelfbouw met begeleiding, dat is ons DNA. We waren de eerste speler op de markt die zelfbouwpakketten met begeleiding aanbood. Onze eerste klanten waren de echte “Rogers” die met een handleiding en aansluitkit verder konden. Vandaag bieden we opleidingen aan, hebben we instructievideo’s, komen we onze klanten helpen op de werf en nog veel meer. Onze begeleiding is mee gegroeid met onze klanten. Wij zijn de vakman en onze klanten zijn de stagiair op hun eigen werf. De eenvoudige werken kunnen ze zelf doen, de moeilijke doen we samen. Steeds succes verzekerd!

Groothandelsprijzen

Met onze slimme zelfbouw oplossingen (pakketten) kan je tot 50% besparen. Je bespaart niet enkel op de werkuren maar ook op de materialen. We verdelen uitsluitend vaste A-merken die we met een mooie korting kunnen aanbieden. Zo geniet jij als particulier van groothandelsprijzen. Die korting steek je alvast in eigen zak!

 

12 maand prijsgarantie 

Easykit biedt een solide prijsgarantie van 12 maand, wat betekent dat je zeker kunt zijn van stabiele prijzen gedurende een lange periode. Dit geeft je de gemoedsrust en zekerheid bij het plaatsen van je materialen. Je hoeft niet alles in één keer te laten leveren. Heb je na 12 maand toch nog openstaande materialen dan contacteren we je tijdig zodat je deze nog aan de originele prijs kunt laten leveren. Je kan op beide oren slapen, géén onvoorziene prijsstijgingen met onze slimme zelfbouw.

Success