Klanten getuigen

Zelfbouwers getuigen hoe ze zelf hun installatie hebben geplaatst met de ondersteuning van Easykit. Geloof in jezelf en vertrouw op Easykit. Onze klanten getuigen:

Hilde

We zijn heel tevreden over het werk van de Easykit monteur. Vriendelijk, beleefd en een zeer duidelijke uitleg!

Johan

Ik ben geholpen voor slechts 7 euro ipv een nieuwe pomp zoals de meeste mensen me aanraden. Hartelijk dank aan Easykit Melle voor deze duurzame oplossing.

Bart

Ik wil jullie allen bedanken voor de goede service dat jullie mij hebben geboden, zowel voor, tijdens als na de werken.

Lesja

We zijn super tevreden over de werken van de Easykit monteur bij ons op de werf. Vriendelijke werkkracht!

Jessica en Orlando

We willen jullie even bedanken voor de uitstekende begeleiding die we van jullie hebben ontvangen. Tijdens het hele proces van onze verbouwing waren jullie steeds bereikbaar en konden onze vragen steeds onmiddellijk beantwoord worden. We hebben vandaag onze keuring gekregen en waren “geslaagd” van de eerste keer. Zonder jullie was dit ons niet gelukt! Bedankt!

Nabil

De monteur Andranik is zeer vriendelijk en competent! Heeft extra werk verricht om te helpen en goede tips geleverd! Een aanrader!

Dominique

Ik wil mijn lof uitdrukken over de Easykit technici voor de assistentie vloerverwarming enerzijds (Olivier) en voor het bekabelen van de zekeringskast (Thomas) anderzijds. Ze hebben beiden puik werk geleverd en ik ben zeer tevreden.

Mathias

HEEL TEVREDEN! De monteur heeft zeer proper en snel werk geleverd!

Sven

Heel heldere en complete uitleg, geduldig met ‘Dummies’. Een hele hoop spullen op voorraad en rekent mee naar de goedkoopste oplossing. Als je dan thuis aan de slag bent en het lukt even niet kan je steeds bellen voor wat extra uitleg. Merkbaar goedkoper dan de reguliere doe het zelf winkels.

Maya

Wij werden in de toonzaal van Melle geholpen door Tom Robyns. Die nam zijn tijd voor ons, beantwoordde onze vragen, gaf heel goed advies en een heel duidelijke uitleg. Overliep met ons alles zodanig dat we zo goed mogelijk voorbereid aan ons project zouden kunnen beginnen. Daarnaast beantwoordde hij ook zo vaak mogelijk de telefoon op een zeer vriendelijke en rustige manier. We zijn met een enorm tevreden gevoel buiten gekomen en zien het volledig zitten om er aan te beginnen.

Kristof

Het personeel is zeer vriendelijk en houdt rekening met uw eisen qua budget/kwaliteit. In de ontvangstruimte staan de meeste zaken uitgestald in een proefopstelling waarmee je als leek of semi leek je een idee kan vormen over wat je wil bereiken. De flexibele levermogelijkheden zijn voor sommige verbouwingen ook een zeer handige zaak zo geraakt niet alles zoek op de werf. Toch een aanrader om een deel denkwerk al uit te besteden om wat verbouwstress te minderen.

Yves

Een absolute aanrader voor de doe-het-zelver ! Deskundig advies, eerlijke prijzen en prima.

Arne

Zeer behulpzaam! Easykit richt zich op zelfbouw, maar ze begeleiden de klant tot in de puntjes. Alle materialen zijn kwalitatief en aan een goede prijs. Onze gehele renovatie is via Easykit verlopen. Aanrader!

Ivan

Ik wilde zelf een fotovoltaïsche installatie plaatsen. Als goede doe-het-zelver kan je daarvoor terecht bij Easykit (Maldegem). Men heeft er veel tijd voor U om de nodige deskundige uitleg te geven . De materialen werden zorgvuldig en stipt, volgens afspraak, geleverd. Het personeel is zeer vriendelijk en staat open om een oplossing te bieden. Ik ben enorm tevreden van mijn installatie ook door de goede en prijs bewuste materialen. Bauer zonnepanelen en SMA omvormer.

Sean & Shana

Onze ervaring met Easykit was boven de verwachtingen. Alle afspraken, opleidingen, bestellingen en installatie(s)/leveringen gingen zoals het hoort, wat niet altijd gemakkelijk is in dit vak. Het materiaal was van goed tot uitstekende kwaliteit als ook de service. Bij deze een dikke dank u wel om ons bij te staan waar nodig en zo toch aardig enkele 1.000den euro’s uit te sparen.

Ben

Super Service! Vriendelijk en altijd uiterst behulpzaam. Verbouwen wordt bijna kinderspel door samengestelde kits en de papieren met de nodige uitleg. Een opleiding volgen is kosteloos en kan wel nuttig zijn als je nog geen of weinig ervaring hebt. Ik ben alvast verkocht voor deze aanpak.

Francis

Easykit Roeselare bedankt voor de aangename samenwerking om mijn sanitair , CV en electriciteit te vernieuwen. Knap hoe jullie samen met ons van onze werf terug een droomwoning maakten. Van A tot Z was alles in orde. Tot de levering en de hulp op de werf…. Vriendelijke mensen, technisch op de hoogte. Kortom voor jullie maken we reclame!!

Ruben&Annelies

Wij zijn als leken begonnen aan een totaalrenovatie (verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatie), maar met de hulp van EasyKit hebben we extreem veel ervaring opgedaan. Het is misschien een cliché, maar zonder EasyKit hadden we dit nooit zelf kunnen verwezenlijken. We zijn echt heel tevreden van de service en de klantvriendelijkheid! Je kan gemakkelijk stukken bij kopen en wat je teveel hebt gewoon terug binnenbrengen. Wij raden EasyKit zeker aan aan iedereen die goesting heeft om zijn handen uit de mouwen te steken, maar zelf niet meteen weet hoe eraan te beginnen of welke stukken hij/zij nodig heeft. Een extra danku aan Robin!

Jens & Shana

Wij laten jullie graag weten dat wij vandaag zeer tevreden waren over de assistentie bij het leggen van de vloerverwarming door technieker Nick. Er werd goed doorgewerkt, vriendelijk en aangenaam in de omgang, duidelijke instructie naar ons toe, bereidwillig, stond open voor onze extra vragen, … Dit was ons een zeer fijne ervaring met jullie service!

Dennis Aartselaar

Dankzij jullie heb ik foutloos mijn installatie kunnen aansluiten. Ik ben bij jullie een paar keer op gesprek gekomen om mijn elektrische installatie te bespreken, dit was bij Easykit Kontich. Chapeau voor deze kerels, ze hebben mij goed advies gegeven en ze konden mij steeds een oplossing bieden voor probleemgevallen tijdens het installeren van mijn systeem. Ook de rust en de kalmte die ze uitstraalde tijdens het gesprek kan ik echt waarderen, dit motiveerde me om aan

Hunter

Ik heb eigenlijk enkel lovende beoordelingen, de communicatie, het enthousiasme van uw medewerker, hij nam voor alles de tijd en deed alles grondig, werkte proper etc.

Pats

Uitermate tevreden met deze gasten! Ze weten waar ze over spreken, hun vakmensen zijn me komen helpen op de werf met dat wat “moeilijker” is. Hun concept is een aanrader. Spijtig dat ze de verkeerde voetbalploeg sponsoren 😉

Frederick

Goede service! Er zijn altijd verkopers met kennis van zaken aanwezig en administratief zit het bijzonder goed in elkaar.

Patrick

Als je geld wil besparen moet je hier zijn. Tip volg de opleiding en laat je voldoende bijstaan, al vraag je het honderd keer ze blijven even behulpzaam en even vriendelijk.

Elke

De opleiding verwarming was zeer nuttig, duidelijk en vol enthousiasme gebracht. We hebben er als groentjes heel wat van bijgeleerd.

Tuur

Perfecte samenwerking gehad. We hadden nog materiaal over en hebben dus minder moeten betalen dan de offerte, dat kom je niet vaak tegen. Nooit was er een vraag teveel en werd er steeds snel verder geholpen. Mijn vrouw en ik raden Easykit aan.

Steven

Gekozen voor 5 uitgebreide totaalpakketten bij Easykit. Heel competente en vriendelijke mensen. Technici die on-site bij ons geweest zijn, waren bekwaam, hartelijk en legden alles correct uit. Cursussen, handboeken, YouTube-video’s,… zijn van grote meerwaarde. Kortom: aanrader!

Bruno

CV ketel vervangen met hulp van Easykit. Correcte prijs, vlotte medewerkers en de opstart is zonder problemen verlopen. Als je een beetje handig bent en de instructies goed opvolgt, gaat het vanzelf….

Melissa

Volledige uitleg over alles zodat je als leek helemaal mee bent! De technisch adviseur was ook heel vriendelijk, geen vraag was teveel. Levering van materiaal verliep ook heel vlot. Door de handleidingen die je meekrijgt is het ook heel duidelijk hoe je alles moet installeren en in welke volgorde.

Didi

Kleine verbouwing gedaan en Easykit heeft hier uitstekend in geholpen. We konden met elke vraag terecht en alles is vlot verlopen. Nu kunnen we genieten van onze vernieuwde woonst.

Tom

Een zeer goede ervaring gehad met Easykit. We hebben 3 maanden over onze installatie gedaan en met de begeleiding ging dit zeer vlot. Zowel de instructieboeken, filmpjes, opleidingen waren zeer handig.

Kurt

Met enige twijfel zijn we ons project CV begonnen, tijdens montage was de behulpzaamheid van het team in Roeselare heel groot. Als leek in het vak ging alles vrij vlotjes, de hulp op de werf was zeer welkom, maar hoe dan ook was de ervaring zeer positief. Wij maken alvast reclame voor jullie!

Maarten

Een bedrijf waar je de dag van vandaag nog zo een persoonlijke begeleiding krijgt, super het bestaat nog! Heb zelf mijn verwarming geplaatst. Merci, spijtig dat het gedaan is.

Pieter

Bij het aanleggen van de elektriciteit voor ons huis ben ik heel goed ene prettig geholpen. De instructie filmpjes waren heel goed te volgen, ook de voorbeelden van de tachnische tekeningen waar helder. Als ik een vraag had werd ik altijd hel aardig en snel geholpen. Ik heb daardoor alles zelf kunnen doen. Absoluut een aanrader, Elektriciteit is in één keer goedgekeurd en het heeft heel veel geld uitgespaard door het zelf te doen!

Frederiek

Van een service gesproken! Deze jongeman gaf mij de nodige info over de ketel die ik wou. Proper, vlot en goed werk geleverd waar je heel tevreden van wordt.

Elke

Mijn man heeft bijna alles met deze firma geplaatst. We hebben zelf onze vloerverwarming geplaatst en een medewerker is onze warmtepomp komen aansluiten. We hadden geen ervaring dus veel vragen en we werden steeds met een glimlach verder geholpen. Top service, zeker een aanrader.

Bette

Het was altijd mijn droom om zelf een huis te verbouwen, maar als vrouw alleen is dat niet evident! Gelukkig heb ik door de steun van de papa/nonkel en de professionele begeleiding van Easykit toch een deel van e renovatiewerken zelf kunnen doen! Ik kon altijd bij Easykit terecht me mijn problemen en ze hebben me supergoed geholpen! Zou he zo terug opnieuw doen.

Steven

Wij hadden via vrienden en familie vele goede zaken gehoord over Easykit en besloten onze sanitair, vloerverwarming, elektriciteit, verwarming en ventilatie via hen zelf te plaatsen. Van A tot Z wordt je bijgestaan vanaf het begin tot het einde. De mensen in de toonzaal staan altijd paraat, kennen hun vak en zijn altijd vriendelijk. Geen enkele vraag is teveel. Bij de kits zitten duidelijke instructies en als je twijfelt bij je legplan kan je altijd bellen voor tekst en uitleg of binnenspringen in de toonzaal. Ook de techniekers die langskomen op de werf voor de verschillend opstarten zijn heel aangename mensen waar altijd een lach van af kan. Ik begrijp maar heel goed waaro mijn naasten zo tevreden zijn over Easykit. Dank jullie voor alles!
Success