Slim
Slimme sturing

Met onze slimme sturing van Niko heb je een moderne elektrische installatie met tal van extra mogelijkheden om je installatie te bedienen. Je kan je elektrische toestellen, verwarming, ventilatie, muziekinstallatie vanop afstand bedienen met een eenvoudige app. Door de traditionele bekabeling kan je jouw installatie eenvoudig uitbreiden. Je bent future proof!

Niko Home Control met traditionele bekabeling

Je wilt een slimmere woning maar geen muren openbreken om je elektrische installatie te vervangen? Dat kan! Niko Home Control kan je installeren op installaties met traditionele elektrische bekabeling. Je kunt je bestaande schakelaars en stopcontacten vervangen door bedieningen die draadloos met elkaar communiceren. Het systeem bevat een draadloze slimme hub – het brein van Niko Home Control – en geconnecteerde stopcontacten, schakelaars, motorsturingen en draadloze detectoren. Je kunt ook draadloze bedieningen toevoegen als je ze nodig hebt. De volledige installatie kan je programmeren en bedienen via de intuïtieve Niko Home app op je smartphone.

Wat is traditionele bekabeling?

  • Traditionele bekabeling gebruikt klassieke 230V-elektriciteitsdraden die alleen elektriciteit doorsturen. Dat betekent dat een schakelaar enkel zorgt voor de aansturing van de elementen die via de kabels op die schakelaar aangesloten zijn.
  • In Niko Home Control voor traditionele bedrading communiceren de schakelaars en stopcontacten draadloos met een centrale gateway. Zo kun je bijvoorbeeld toch je verlichting en rolluiken bedienen met je smartphone en alles combineren in slechts één knop. Het centrale brein van Niko Home Control.
  • De draadloze slimme hub is het intelligente brein van elke Niko Home Control installatie voor traditionele bekabeling. Samengevat verbindt de slimme hub alle aangesloten producten in je woning, zodat jij ze kunt bedienen via de Niko Home app.
  • Je kunt de hub zelfs aansluiten op je digitale meter om inzicht te krijgen in je energieverbruik en overproductie van zonne-energie.

De Niko Home app

De Niko Home app geeft je volledige controle over je woning. Je kunt de app gebruiken om alle functies in je woning te bedienen, je installatie te programmeren en routines aan te maken:

  • verlichting aan/uitschakelen
  • verwarming regelen
  • inzicht in je energieverbruik en productie
  • aanwezigheidssimulatie
  • solar mode

Maak je elektrische installatie slim    Werking Niko Home Controle     Niko Home Controle traditionele bekabeling

Het systeem bevat een draadloze slimme hub – het brein van Niko Home Control

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Success