Onze cultuur

Om de droomwoning te realiseren van bouwers en verbouwers, alsof het de onze zou zijn, begeleidt EASYKIT iedereen op een toegankelijke en betaalbare manier samen met een persoonlijke zelfbouwcoach.
We doen dit sinds 1994 met een compleet, innovatief en duurzaam aanbod woningtechnieken en een gegarandeerde, blijvende service.

Openheid respect

Helpen groeien

Rolmodel gedrevenheid

Humor fun

Teamspirit samenhorigheid

Work-life balans

Zelf je ventilatie plaatsen

Goesting en fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto “work hard, play hard”. Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Zelfbouw vloerverwarming

Helpen groeien

We helpen niet enkel onze klanten groeien in hun technische kennis en vaardigheden. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om te groeien in hun job en persoonlijke ontwikkeling. Als bedrijf steunen we ook tal van organisaties zodat zij ook de mogelijkheden krijgen die ze zonder onze steun niet zouden hebben.

Success