Design
Laadpaal

Heb je een elektrische wagen? Dan heb je thuis nood aan een laadpaal, want die laadt een stuk sneller en veiliger dan een klassiek stopcontact.

De laadpaal die al de rest voorbijsnelt in vorm en functie.

Duurzame kwaliteit

Blitz Power Station integreert robuuste, schaalbare software in een hoogwaardige aluminium behuizing. Ons laadstation is een hightech constructie, ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Groot gebruiksgemak

Jouw gebruiksgemak en comfort staan voorop. Installatie en configuratie wijzen zichzelf uit. Net als het gebruik: inpluggen, opladen en je bent vertrokken.

  • Zorgeloze installatie: eenvoudige zelf te plaatsen met onze instructies. Plug and play!
  • Minimalistisch ontwerp: onze laadstations hebben een slank design met een elegante, zuivere belijning. Zo vormen ze ook op esthetisch vlak een meerwaarde voor je woning.
  • Customizable design: hangend of staand? Eén van onze drie basisuitvoeringen in het wit, zwart of grijs? Stem de uitvoering af op jouw smaak en de stijl van je woning.
  • Optimale beveiliging: met een laadpaal laad je tot acht keer sneller en veel veiliger dan via een stopcontact. Maak de juiste keuze en vermijd een telefoontje naar de brandweer.
  • Laad je wagen op wanneer het jou uitkomt. Plan het opladen op jouw ritme, rekening houdend met andere toestellen of lage elektriciteitsprijzen tijdens de daluren.
  • Monitor je verbruik met je persoonlijke login: met de Blitz Power App geniet je van een real time overzicht van je laadsessies. Meld je aan met je persoonlijke login en krijg direct inzicht in je verbruik en kosten. Zo kan je je laadnetwerk continu optimaliseren en eenvoudig je eigen ritme vinden.

laadpaal zelfbouw

Zelf je laadpaal plaatsen met Easykit

Blitz doet het met alle elektrische en plug-in hybride voertuigen.

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Slimme sturing

Slimme sturing

Met onze slimme sturing van Niko heb je een moderne elektrische installatie met tal van extra mogelijkheden om je installatie te bedienen. Door de traditionele bekabeling kan je jouw installatie eenvoudig uitbreiden. Je bent future proof!

Details bekijken
Success