Design
Afwerkingkaders

Het uitgebreide gamma schakelaars en stopcontacten van Niko, inclusief dimmers, data-aansluitingen en sturingen voor huisautomatisering, is verkrijgbaar in drie verschillende designreeksen.

Tijdloos & duurzaam design voor elk interieur

Niets is zo doeltreffend als de stijl van je interieur om van je huis een thuis te maken. Een concept dat even persoonlijk als gevarieerd is. Hedendaags, retro of industrieel: welke stijl je ook kiest, je stopcontacten, schakelaars, media-aansluitingen en andere functies moeten daar volledig op aansluiten. Daarom geven we je met Niko Pure, Niko Intense en Niko Original de keuze uit 3 designreeksen.

Niko Original
Niko Original is een reeks met uiterst zachte lijnen en een teder kleurenpallet. Discreet aanwezig. De zachte lijnen en licht gebombeerde vorm van de Niko Original design reeks bekoren in elk gezellig & modern interieur.

Niko Intense
Niko Intense is een reeks die intensiteit uit straalt. Met deze schakelaars kies je voor een uitgesproken warm karakter. De rechtlijnige contour gecombineerd met de subtiel gebogen voorzijde is zeer complementair met een hedendaags interieur met warme accenten.

Niko Pure
Niko Pure is een ultrastrakke reeks die uitgepuurd design voorop stelt. Vervaardigd in exclusieve materialen zoals roestvrij staal, bakeliet en aluminium. Een collectie op maat van de liefhebber van tijdloos, minimalistisch design & subtiele details.

Wil je de afwerking van je bestaande schakelaars of stopcontacten zelf vervangen? Dit kan! De 3 afwerkingsreeksen zijn onderling verwisselbaar. Dus je kan perfect starten met een orignal afwerking en nadien overgaan naar een Pure afwerking, zonder dat je het schakelelement zelf moet vervangen.

Niko en Easykit zelfbouw elektriciteit

Niko afwerking schakelaars

Een ontwerp dat bij je interieur past

Verwante producten

PV zonnepanelen

PV zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit produceren, het kan met de PV zonnepanelen van Easykit. Onze zonnepanelen hebben de eigenschappen dat ze aan beide zijden licht kunnen omzetten naar energie. Hierdoor is de opbrengst nog hoger.

Details bekijken
Omvormers

Omvormers

Afhankelijk van het aantal panelen zal Easykit een omvormer op maat van de installatie voorstellen. Installaties tot 10kW zijn perfect mogelijk. Easykit biedt hiervoor de merken SMA en Goodwe aan.

Details bekijken
Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

Details bekijken
Success
Wij blijven open tijdens het bouwverlof, om jou te ondersteunen
Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Maak een afspraak