Zelfbouw
producten

Bij Easykit vind je alle groene woningtechnieken onder één dak: verwarming, ventilatie, elekriciteit, sanitair en zonnepanelen We bieden niet alleen de klassieke systemen aan, maar ook de hernieuwbare oplossingen. Het materiaal en de toestellen zijn van A merken. Wij maken het makkelijk om ze zelf te installeren. Bespaar ook 50%!

Al je technieken onder één dak

Verwarming

Op zoek naar een duurzaam verwarmingssysteem om zelf te installeren? Bij Easykit heb je een ruime keuze: van de klassieke condensatieketel tot de energiezuinige warmtepomp. De toestellen die we aanbieden, zijn van hoge kwaliteit en bieden een groot wooncomfort. Door onze slimme zelfbouw kan iedereen ze installeren.

Ventilatie

Op zoek naar een ventilatiesysteem C of D om zelf te installeren? Easykit is een erkend ventilatieverslaggever, wij begeleiden je bij het ontwerp, tijdens de plaatsing, de afregeling en opmaak van je eindrapport.Wij maken je zelfbouwpakket op maat van jouw project.

Zelf je ventilatie plaatsen
Zelfbouwpakket elektriciteit

Elektriciteit & zonnepanelen

Wil je je elektriciteit zelf installeren? Bij Easykit heb je de keuze tussen de klassieke installatie, de installatie met centrale sturing en het domoticasysteem. Daarnaast bieden we ook oplossingen aan voor zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Door onze slimme zelfbouw kan iedereen ze installeren.

Sanitair

Wil je je sanitair zelf installeren? Bij Easykit plaats je niet alleen je sanitaire leidingen, je installeert ook een hang-wc, een waterverzachter, een zonneboiler en een regenwaterrecuperatiesysteem. De toestellen die we aanbieden, zijn van hoge kwaliteit. Door onze slimme zelfbouw kan iedereen ze installeren.

Weet je nog steeds niet zeker wat je nodig hebt?

Een zelfbouwpakket, met duurzame technieken,van gekende A-merken, op maat van jouw project,mét een unieke service en support van een vakman én dit aan groothandelsprijzen? Dat is slimme zelfbouw.

Producten in de kijker

Success
Wij blijven open tijdens het bouwverlof, om jou te ondersteunen
Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Maak een afspraak