Eco
Lucht/water warmtepomp Daikin

Daikin Altherma 3 R is ‘s werelds eerste hoogperformante split-warmtepomp met R-32 koelmiddel en koeling. Het biedt een optimaal comfort het hele jaar door, dankzij verbeterde prestaties.

Daikin Altherma 3

Daikin Altherma 3 R is ‘s werelds eerste hoogperformante split-warmtepomp met R-32 koelmiddel en koeling. Het biedt een optimaal comfort het hele jaar door, dankzij verbeterde prestaties:

  • Energielabel voor ruimteverwarming tot A+++
  • Energielabel voor sanitair warm water tot A+
  • Werking tot buitentemperatuur van -25 °C
  • Wateruitvoertemperatuur van 60°C bij -7°C
  • Geschikt voor recente renovaties, ideaal voor nieuwbouw

De behuizing herontworpen. Een zwart horizontaal rooster aan de voorkant verbergt de ventilator, waardoor het geluid dat door de unit wordt geproduceerd, minder hoorbaar is. De lichtgrijze behuizing reflecteert de installatieruimte om de unit te laten opgaan in elke omgeving.

Eén ventilator voor units met hoge capaciteit. De ingenieurs van Daikin hebben de dubbele ventilator vervangen door één grotere ventilator en de vorm ervan geoptimaliseerd om zo minder bedrijfsgeluid te krijgen en de luchtcirculatie te verbeteren.

Werkt met koelmiddel R-32. Daikin is een pionier op het vlak van warmtepompen met R-32. R-32 is met zijn lager aardopwarmings-
potentieel net zo krachtig als een standaard koelmiddel, maar het haalt een hoger energierendement en stoot minder CO² uit.
R-32 is makkelijk te recupereren en te hergebruiken en is de perfecte manier om aan de nieuwe Europese doelstellingen inzake
CO²-uitstoot te voldoen.

Daikin warmtepomp buiten unit Easykit

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelfbouwkit Daikin

Energielabel voor ruimteverwarming tot A+++​

Verwante producten

Success