Eco
Ubbink Vigor

De Ubiflux warmteterugwinunits zorgen ervoor dat de binnenlucht continu ververst wordt. De hoeveelheid lucht die wordt afgevoerd, is gelijk aan de hoeveelheid lucht die binnenkomt. De koude, verse buitenlucht wordt aangezogen en door de warmtewisselaar gestuurd waar de warmte-uitwisseling gebeurt.

Ubbink Vigor

Ubbink staat garant voor innovatieve systeemoplossingen die bijdragen aan een gezond en comfortabel binnenklimaat. Compacte ventilatie-units zuigen koude en verse buitenlucht aan (pulsie/toevoer) welke door een performante kruiswarmtewisselaar (Holmak) wordt gestuurd waarin de warmte-uitwisseling efficiënt gebeurt. Deze opgewarmde lucht wordt via kanalen door een eerste ventilator (EBM) met constant flow 2.0 EC motoren (Vane-Anemometer) naar de ‘droge’ woonruimten gestuurd. Op hetzelfde ogenblik wordt door de tweede ventilator de vervuilde lucht, komende van de ‘natte’ ruimten in tegenstroom (extractie/afvoer) doorheen de warmtewisselaar aangezogen. Laat u omringen door verse lucht in huis en ervaar meer comfort. Ubiflux Vigor staat voor energiezuinig, uiterst compact en een hoog thermisch rendement gecombineerd met een laag elektrisch verbruik. Het resultaat is een verbeterd aerodynamisch ontwerp dankzij de in-house ontwikkelde Holmak warmtewisselaar.

  • Hoog thermisch rendement
  • Meest accurate constant-flow 2.0 = gegarandeerd evenveel toevoer als afvoer
  • Display TFT touchscreen met een overzichtelijke menustructuur, inclusief handige wizards voor installatie en onderhoud
  • Praktisch in onderhoud en minimum aan service onderdelen
  • Inclusief balsifon

Ubbink Vigor

Uiterst compact en energiezuinig toestel met een zeer hoog thermisch rendement

Verwante producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Success