Budget
DucoBox Silent Connect
De standaardversie van de afvoerbox met akoestische demping, zonder klepsturing. Bij dit type is er bovendien de keuze tussen enerzijds boxsensoren (interne opsteeksensoren in de box zelf)* ofwel ruimtesensoren, allebei op basis van CO²- en/of vochtmetingen.

DucoBox Silent Connect

  • De standaardversie van de afvoerbox met akoestische demping, zonder klepsturing. Bij dit type is er bovendien de keuze tussen enerzijds boxsensoren (interne opsteeksensoren in de box zelf)* ofwel ruimtesensoren, allebei op basis van CO²- en/of vochtmetingen.
  • Daarnaast werd deze nieuwe krachtige centrale afvoerventilator, de DucoBox Silent Connect, door het ontwikkelingsteam van DUCO, volledig in eigen beheer, naar een hoger niveau getild. Alle communicatie verloopt volledig draadloos. Het netwerk kan snel en eenvoudig opgebouwd worden dankzij het eigen ontwikkeld communicatieprotocol. De DucoBox Silent Connect is van toepassing binnen het Duco Silent System en het Duco Silent Tronic System.
  • Duco hield bij de ontwikkeling van de afzuigventilator sterk rekening met de akoestische prestaties. Met enige trots kunnen we stellen dat de nieuwe DucoBox, met een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast, de stilste van Europa is en fluisterstil haar werk doet dankzij de dubbele wand, in combinatie met een akoestische bodemplaat. Bovendien levert het Silent Plus-pakket een extra akoestische demping op tot 3 dB!
  • De nieuwe DucoBox beschikt standaard over zeven aansluitingen (doorsnede 125 mm).

Optie: Duco Silent System
Een compact en budgetvriendelijk ventilatiesysteem, volledig op maat voor renovatie! Het Duco Silent System is een slim vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem (Systeem C) die werkt op basis van CO²- en/of vochtmeting. Uitvoerbaar met geïntegreerde boxsensoren voor een eenvoudige installatie zonder bekabeling naar ruimtes.

DucoBox Silent Connect

De stilste ventilatiebox van Europa!

Verwante producten

DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Success