Slim
Inbouwleidingen

Niet elke situatie laat voldoende ruimte toe om de luchtkanalen op te bouwen. Het ontbreken van een zolder, technische kokers of de mogelijkheid om valse plafonds aan te brengen, vereist een aangepaste oplossing. Het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus biedt de oplossing.

Flexibele inbouwleidingen

Niet elke situatie laat voldoende ruimte toe om de luchtkanalen op te bouwen. Het ontbreken van een zolder, technische kokers of de mogelijkheid om valse plafonds aan te brengen, vereist een aangepaste oplossing. Het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus biedt de oplossing. Het heeft leidingen met een diameter van 69mm. Deze leidingen worden in veelvoud ingewerkt in de chape, afhankelijk van het nodige debiet worden 1, 2 of 3 leidingen naar het ventiel voorzien.

Voordelen:

  • Dankzij het unieke kliksysteem is Uniflexplus eenvoudig te installeren en tijdbesparend.
  • Vanwege de afgeronde vormen van het luchtverdeelsysteem, is de reiniging vereenvoudigd.
  • De binnenkant van de flexibele slang is bewerkt zodat deze antistatisch en antibacterieel is.
  • Het werken met leidingen in de druklaag of chape, biedt uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.
  • Ideaal voor woningen met platte daken.
  • Het systeem voldoet aan de hoogste luchtdichtheidsklasse (D) volgens de Europese normen EN12237 en EN1507.

Uniflex leiding

Uniflex collector

Dankzij het unieke kliksysteem is Uniflexplus eenvoudig te installeren en tijdbesparend.

Verwante producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Success