Eco
DucoBox Energy Comfort Plus

De DucoBox Energy Comfort (Plus) is ontwikkeld voor toepassing van balansventilatie met warmteterugwinning. Deze slimme en stille ventilatiebox is met zijn verschillende uitvoeringen en in te stellen capaciteit tot 550 m³/h dé oplossing voor elke situatie in de woningbouw.

DucoBox Energy Comfort Plus

  • Hoog rendement: de vraagsturing van de DucoBox Energy Comfort resulteert in een intelligente én energiezuinige werking. Samen met de slimme vraagsturing op basis van CO² en vocht zorgen de dynamische luchtverdeelfilters voor een uitzonderlijk rendement binnen dit compacte toestel.
  • Links/rechts uitwisselbaar: de links/rechts uitwisseling gebeurt 100 % softwarematig dankzij een gepatenteerd principe van de dubbele by-pass en is hierdoor perfect integreerbaar in elk mogelijk scenario.
  • Lichtgewicht met automatische inregeling: de DucoBox Energy Comfort D325 weegt slechts 21 kg. Met andere woorden: makkelijk te monteren door één persoon. De automatische inregeling op elk type zorgt voor een snelle en kwalitatieve installatie van het toestel. Inregeling op constante druk doet je 50 % besparen op de inregeltijd.

DucoBox Energy Comfort (Plus) DucoBox Energy Comfort plus

Het slimste systeem D van Europa!

Verwante producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Success