Slim
Regenwaterfilters

Wanneer water wordt gefilterd, worden kleine zwevende deeltjes verwijderd. Deze deeltjes kunnen zand, klei, roest, onoplosbare zouten, plantaardige of dierlijke micro-organismen, organische resten, enz. zijn. Door je water te filteren, kan je een aantal problemen vermijden: troebel water, residu-afzettingen, verstoppingen, algenvorming, slechte smaak, onaangename geuren, enz.

Regenwaterfilters

Kit uno: de kit Uno filter is ontworpen om onzuiverheden tot 25 micron te filteren.

Kit duo: de duo filter is een dubbele filtratie. 25 micron voor onzuiverheden + verbeterde smaak met bovendien een geureliminatie door een 25 micron actiefkoolpatroon.

Kit triplex: de Triplex filter is een drievoudige filter met een patroon van 90 micron voor onzuiverheden + een patroon van 25 micron voor onzuiverheden + verbeterde smaak met bovendien een geureliminatie door een 10 micron actiefkoolpatroon.

Je kan ook in droge periodes je regenwatersysteem blijven gebruiken.

Verwante producten

Zonneboiler

Zonneboiler

Het HelioSet zonneboilerconcept laat toe om zonne-energie optimaal af te stemmen op de warmwaterbehoefte. Met een zonneboiler wordt het sanitair water tot 60% van het jaar door de zon verwarmd.

Details bekijken
Regenwatersysteem

Regenwatersysteem

De Rainmatic is een zeer compacte en eenvoudige automatisch omschakeling dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.

Details bekijken
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Aangezien een warmtepompboiler tot 70% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen.

Details bekijken
Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

In combinatie met de Easykit en het montageplan zorgt het Alupex buis-in-buis systeem ervoor dat je op je sanitaire installatie heel wat kunt besparen. Zelf je installatie plaatsen is kinderspel

Details bekijken
Success