Budget
Regenwaterpomp
Deze zelf-aanzuigende centrifugaal pomp is eenvoudig zelf te plaatsen en vergt géén onderhoud.

DAB regenwaterpomp

Meercellige zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit roestvrij staal, geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing d.m.v. CONTROL D-GSET met wijzigbare richting, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Geruisarme werking (meerdere waaiers). Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.

Kenmerken:

  • Debiet: tot 7,2 m ³/u
  • Opvoerhoogte: tot 59 m
  • Temperatuurbereik vloeistof: van 0°C tot + 35°C voor huishoudelijke toepassingen, van 0°C tot + 40°C voor andere toepassingen.
  • Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste bestanddelen en minerale bestanddelen, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderend.
  • Maximale bedrijfsdruk: 8 bar (800 kPa)
  • Maximale aanzuigdiepte: 7 m

DAB regenwaterpomp

Bespaar tot 50% op je waterfactuur

Verwante producten

Zonneboiler

Zonneboiler

Het HelioSet zonneboilerconcept laat toe om zonne-energie optimaal af te stemmen op de warmwaterbehoefte. Met een zonneboiler wordt het sanitair water tot 60% van het jaar door de zon verwarmd.

Details bekijken
Regenwatersysteem

Regenwatersysteem

De Rainmatic is een zeer compacte en eenvoudige automatisch omschakeling dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.

Details bekijken
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Aangezien een warmtepompboiler tot 75% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen.

Details bekijken
Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

In combinatie met de Easykit en het montageplan zorgt het Alupex buis-in-buis systeem ervoor dat je op je sanitaire installatie heel wat kunt besparen. Zelf je installatie plaatsen is kinderspel

Details bekijken
Success