Slim
Bijvulsysteem

Een bijvulsysteem zal je regenwaterput automatisch deels bijvullen wanneer deze leeg is. Zo zit je nooit zonder water en kan je ook bij droogte je toestellen blijven gebruiken.

Automatisch regenwaterbijvulsysteem

In tegenstelling tot een omschakelsysteem zal een bijvulsysteem je put wel deels bijvullen. In de put voorzien we een vlotter. Deze zal detecteren wanneer je put leeg is en een signaal geven naar een kraan die via sifon en afvoerleiding verbonden is met je put. Deze zal de put bijvullen tot de vlotter terug voldoende debiet meet.

Je regenwaterput zal dus nooit leeg komen te staan.

regenwater bijvulsysteem

Je kan ook in droge periodes je regenwatersysteem blijven gebruiken.

Verwante producten

Zonneboiler

Zonneboiler

Het HelioSet zonneboilerconcept laat toe om zonne-energie optimaal af te stemmen op de warmwaterbehoefte. Met een zonneboiler wordt het sanitair water tot 60% van het jaar door de zon verwarmd.

Details bekijken
Regenwatersysteem

Regenwatersysteem

De Rainmatic is een zeer compacte en eenvoudige automatisch omschakeling dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.

Details bekijken
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Aangezien een warmtepompboiler tot 70% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen.

Details bekijken
Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

In combinatie met de Easykit en het montageplan zorgt het Alupex buis-in-buis systeem ervoor dat je op je sanitaire installatie heel wat kunt besparen. Zelf je installatie plaatsen is kinderspel

Details bekijken
Success