Eenvoudig
Afvoerleidingen

Naast je sanitair pakket dat hoofdzakelijk uit Alupex buizen, collectoren, muurinbouwdozen, koppelingen en kranen bestaat, bieden we ook een pakket aan voor de binnen riolering.

Dyka afvoerleidingen

Ons pakket bestaat uit BENOR gekeurde polypropyleen (PPC) afvoerbuizen geproduceerd in België. De buizen zijn bestand tegen hoge temperaturen (100°C), zijn slagvast en hebben een goede chemische weerstand. Dit garandeert de kwaliteit en de levensduur van je installatie. De koppelstukken zijn eenvoudig te monteren via een dubbele dichtingsring, lijmen is niet nodig.

Op zoek naar een flexibel en demontabel leidingsysteem? Dan is een systeem van PP-materiaal de juiste keuze.

  • Onze PP-leidingsystemen beschikken over rubberen flexibele, verdraaibare en demontabele manchetverbindingen.
  • Met behulp van DYKA-glijmiddel steek je de aangeschuinde buis eenvoudig in het hulpstuk. Hierdoor pas je de verbinding ook makkelijk aan tijdens de montage.
  • PP leent zich ook goed voor het creëren van prefab oplossingen bij grotere series.
  • Laat ons met behulp van een (digitale) tekening zien wat je nodig hebt en wij stellen de verschillende prefab-leidingdelen en hulpstukken samen.
  • Natuurlijk wordt alles keurig verpakt en op de bouwplaats afgeleverd.

Zelfbouwpakker afvoerleidingen

Eenvoudig te monteren, zonder te lijmen!

Verwante producten

Zonneboiler

Zonneboiler

Het HelioSet zonneboilerconcept laat toe om zonne-energie optimaal af te stemmen op de warmwaterbehoefte. Met een zonneboiler wordt het sanitair water tot 60% van het jaar door de zon verwarmd.

Details bekijken
Regenwatersysteem

Regenwatersysteem

De Rainmatic is een zeer compacte en eenvoudige automatisch omschakeling dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.

Details bekijken
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Aangezien een warmtepompboiler tot 70% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen.

Details bekijken
Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

In combinatie met de Easykit en het montageplan zorgt het Alupex buis-in-buis systeem ervoor dat je op je sanitaire installatie heel wat kunt besparen. Zelf je installatie plaatsen is kinderspel

Details bekijken
Success
Wij blijven open tijdens het bouwverlof, om jou te ondersteunen
Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Maak een afspraak