01/05/2024 - 13/07/2024

ACTIE: 10% op Airco

De temperaturen beginnen te stijgen en de zomer staat voor de deur. Het perfecte moment om voorbereid te zijn op de hittegolven die ons te wachten staan. Bij Easykit begrijpen we hoe belangrijk het is om thuis te kunnen genieten van een aangename temperatuur, daarom bieden we jou nu 10% korting aan, op de airco toestellen (lucht – lucht warmtepompen) !

Je airco zelf installeren? Natuurlijk! Jij installeert je lucht / lucht warmtepomp, een Easykit technieker komt hem opstarten. Met onze slimme zelfbouw oplossing bespaar je een pak op je installatie.

Geniet van 10% korting op uw airco installatie (lucht / lucht warmtepomp), bovenop onze gunstige nettoprijzen.
Vraag je gratis offerte aan in één van onze 12 Easykit toonzalen.

Waarom kiezen voor airco?

  • De lucht / lucht warmtepomp kan zowel koelen als verwarmen
  • Koelt of warmt je ruimte snel
  • Geruisloos
  • Ecologische oplossing, vooral als je combineert met zonnepanelen
  • Regel je temperatuur per kamer
  • Luchtkwaliteit: de warmtepomp filtert de lucht

Zo helpen we je betaalbaar en duurzaam te (ver)bouwen.

Wil je meer info, of een offerte op maat? Contacteer ons

*Actie geldig t.e.m. 13/7/2024, op alle airco toestellen van Samsung, Bulex alsook de Aircoheater (zonder buitenunit). Niet geldig op de werkuren van de Easykit technieker bij opstart. Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Verwante evenementen

ACTIE: 1+1 op zonnepanelen*

ACTIE: 1+1 op zonnepanelen*

Geniet van 1+1 gratis actie op de zonnepanelen van Bauer: Monokristallijn 305W én de Monokristallijn, bifacial, 330W, bovenop onze gunstige nettoprijzen. Vraag je gratis studie en offerte aan in één van onze 12 Easykit toonzalen. OP = OP ! Op de panelen geniet je ook...

Lees Meer
AGENDA: Bisbeurs

AGENDA: Bisbeurs

(Ver)bouw met Bis, bouw- & interieursalon 5 – 13 oktober 2024, Flanders Expo Gent Op Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, interieurafwerking, isolatie,...

Lees Meer
Success