Eenvoudig
Opbouwleidingen
Voor een esthetisch verantwoorde verwerking van de luchtkanalen is het belangrijk om hiermee al vanaf de ontwerpfase van de nieuwbouw of renovatie rekening te houden. Het intekenen van voldoende technische ruimtes (bv. kokers) vergemakkelijkt de onzichtbare plaatsing van de buizen achteraf.

Galva opbouwleidingen

Het ventilatie toestel wordt in de meeste gevallen op zolder geplaatst. Van daaruit vertrekt een dikke hoofdbuis, die verder vertakt naar dunnere buizen die in de verschillende vertrekken uitmonden. De diameter van de luchtkanalen wordt bepaald door het nodige debiet van de lucht.

Voordelen:

  • De ronde opbouwleidingen zijn zeer prijsvriendelijk.
  • Gemakkelijk in onderhoud.
  • Eenvoudig uit te breiden.
  • Gegalvaniseerde buizen met diameter 125, 160 tot 200 mm.
  • Ideaal voor renovatie.

 

Eenvoudig en snel te plaatsen. Ideaal voor je renovatieproject.

Verwante producten

DucoBox Silent Connect

DucoBox Silent Connect

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
DucoBox Focus

DucoBox Focus

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoudt van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Details bekijken
DucoBox Energy Premium

DucoBox Energy Premium

Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker gegeven en energiezuinige passiefhuizen zullen steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen. In de strijd tegen de aanscherping van de energienormen vormt de DucoBox Energy Premium als balansventilatietoestel met warmterecuperatie een belangrijk wapen.

Details bekijken
Success