Slim
Ventilatiesysteem C+ (vraaggestuurd)

Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoud van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.

Ventilatie C+

Waarom kiezen voor ventilatiesysteem C+?

  • Bij het systeem C + wordt de centrale afzuiging per kamer mogelijk voor een optimaal behoud van de aanwezige warmte. Je gaat dus enkel ventileren wanneer het nodig is.
  • De extractie van de vochtige lucht gebeurt op een gecontroleerde manier. Hiervoor zijn sensoren en kleppen ingebouwd in de ventilatie-unit waardoor er op basis van de gemeten CO², luchtvochtigheid en aanwezigheid in iedere ruimte afzonderlijk geventileerd wordt.

De Ducobox Focus:

  • Gepatenteerd systeem van geïntegreerde kleppen
  • Beschikt standaard over 7 aansluitingen, uitbreidbaar tot 11
  • Energiezuinige ventilatie waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid
  • Zorgt voor een aanzienlijke winst op je E-peil

Easykit biedt je:

  • Persoonlijke begeleiding op maat, in een van onze 12 toonzalen
  • Instructieboek wordt meegeleverd: zo plaats je eenvoudig zelf je zonnepanelen
  • Als erkend ventilatieverslaggever, breng je samen met je zelfbouwcoach je behoeften in kaart. Hij/zij stelt een plan op voor je, zodat je zelf aan de slag kan met je ventilatiepakket. Na installatie komt de Easykit technieker langs om je je installatie te controleren, de ventielen af te stellen en het eindverslag op te maken voor je rapport.

Doordat Easykit ook je elektriciteit, verwarming,…. kan aanbieden, combineer je je verschillende technieken bij één partij. Zo zorgen we er samen voor dat je technieken op elkaar afgestemd zijn.

Wil je graag je project samen bespreken? Maak een gratis én vrijblijvende afspraak bij een van onze 12 toonzalen. Je zelfbouwcoach adviseert je graag, dat zit al 30 jaar in ons DNA!

 

De slimste ventilatiebox van Europa

Verwante producten

Ventilatiesysteem C

Ventilatiesysteem C

Bij een ventilatie systeem C wordt verse buitenlucht op een natuurlijke manier in droge ruimtes aangevoerd via toevoerroosters in ramen of muren. De vervuilde lucht wordt op een mechanische manier weggezogen uit vochtige ruimtes

Details bekijken
Ventilatiesysteem D

Ventilatiesysteem D

Bij een ventilatie systeem D sluiten we ook de droge ruimtes aan op het toestel. De verse lucht zuigen we van buiten aan, deze gaat via de warmtewisselaar naar de droge leefruimtes.

Details bekijken
Opbouwleidingen

Opbouwleidingen

Voor een esthetisch verantwoorde verwerking van de luchtkanalen is het belangrijk om hiermee al vanaf de ontwerpfase van de nieuwbouw of renovatie rekening te houden.

Details bekijken
Success
Wij blijven open tijdens het bouwverlof, om jou te ondersteunen
Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Maak een afspraak