Budget
Condensatie gaswandketel ACV
Deze compacte ketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort in combinatie met een zeer laag energieverbruik, geringe uitstoot van schadelijke gassen en een aantrekkelijk prijskaartje.

ACV HRE Eco

Combiketel met dubbele condensatie
Een gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits, zorgt ervoor dat er zowel op verwarming als op warmwatervoorziening energieklasse A bereikt wordt. De traploos modulerende regeling past het benodigde vermogen automatisch aan aan jouw warmte- en warmwaterbehoefte. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig.

Zeer compact
De ACV Kompakt HR eco-ketel past gemakkelijk op zolder, in de berg- of keukenkast. Meerdere aansluitmogelijkheden zijn mogelijk met verschillende aansluitingskits. Een schuine afdekplaat is optioneel leverbaar. De ketel kan aangesloten worden op gangbare ‘aan/uit’ thermostaten, of op modulerende kamerthermostaten (OpenTherm).

Slimme extra’s voor nog meer comfort
De ACV Kompakt HR eco-ketels bieden tal van slimme voorzieningen voor nog meer comfort en nog hogere besparingen. Dankzij de warmhoudfunctie van de warmtewisselaar is het warme water altijd direct beschikbaar. Bovendien zijn deze ketels voorzien van een ‘zelflerende’ ECO-comfortschakelaar. In de ECO-stand wordt de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening gedurende de nacht of bij langdurige afwezigheid, automatisch uitgeschakeld. De ketel past zich automatisch aan op je warmwaterbehoefte, zodat je extra energie bespaart.

ACV condensatie ketel zelfbouwkit

Belgisch product in Duitsland gemaakt: dat is kwaliteit

Verwante producten

Success