Budget
Condensatie gaswandketel Bulex
Een aangenaam binnenklimaat creëren en je sanitair water efficiënt verwarmen? Met een Bulex gasketel geniet je van uitstekend comfort in verwarming en sanitair warm water.

Bulex ThermoMaster

De ThermoMaster zorgt voor een hoog rendement en biedt heel wat comfort. Met zijn sanitaire doorstromer geniet je van een basis sanitair warmwatercomfort van 14,5 tot 20,2 l/min. Dankzij de WarmStart-functie, produceert deze combiketel binnen de 2 seconden warm water. Bij een gemiddelde ketel is dit 6 seconden. Deze ketel is ook verkrijgbaar zonder sanitair warm water.

Eenvoud en compact
Bij de ThermoMaster ligt de focus op eenvoud. Dat merk je niet alleen aan het design maar ook aan de eenvoud en het gebruiksgemak van de digitale display. Dankzij zijn compact formaat is deze ketel heel eenvoudig te integreren in iedere woning.

Intelligent en van op afstand te besturen
Regel je ThermoMaster op een intelligente manier door hem te combineren met een slimme regeling zoals MiGo Select of MiPro Sense en hun bijhorende applicatie. Het brengt je heel wat op want je kan op die manier maar liefst tot 30% besparen op je energiefactuur.

De ThermoMaster laat je besparen
Om nog meer te besparen op je energiefactuur, kan je de ThermoMaster eenvoudig combineren met de zonneboiler HelioSet of de GeniaAir warmtepomp.

condesatieketel Bulex zelfbouw verwarming

Snel warm water zonder verspilling met AquaFast-technologie

Verwante producten

Success