Eco
Waterverzachter

Onthard water is zacht voor de huid en voor alle toestellen en leidingen waar water doorstroomt. Zacht water geeft dat extra comfort en zet een punt achter de verkalking van je installatie.

Bulex Bsoft

Kalk is een gekende boosdoener voor alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken. Dus ook voor je verwarmingsinstallatie. Kalk isoleert je elektrische weerstand, de warmtewisselaar van je gasketel, … met als gevolg dat je meer energie verbruikt.

Iedereen houdt van zachtheid, ook je verwarmingsinstallatie
De Bsoft waterverzachter maakt je leidingwater zacht en gaat kalkafzetting voorkomen, waardoor je verwarmingsinstallatie beter beschermd wordt en je langer geniet van optimaal comfort en lagere energiekosten. Als bonus zal ook je huid minder snel uitdrogen en zal je was veel zachter aanvoelen. Mooi meegenomen toch? Een waterverzachter is bovendien een prima investering. Het toestel heeft een terugverdientijd van ongeveer 5 jaar en zorgt gedurende 15 jaar voor zacht water.

Werking
Deze volumetrische waterverzachters werken via ionenuitwisseling met harsen. Het hars houdt de kalk vast. Wanneer het hars verzadigd is, wordt het gereinigd met een zoutspoeling. De Bsoft is hiervoor voorzien van proportionele bezouting. Hierdoor wordt er nooit meer zout gebruikt dan nodig: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Installatie en gebruik
Voor de installatie van de waterverzachter dien je enkel een stopcontact te voorzien in de buurt waar de waterverzachter zal geplaatst worden om de transformator aan te sluiten. Alle andere benodigdheden worden meegeleverd. Bovendien zijn ze volledig voorgeprogrammeerd, waardoor de Easykit technicus enkel nog de datum en de tijd moet instellen en de netto hardheid moet programmeren. De waterverzachters zijn gebruiksvriendelijk: de apparaten zijn zelflerend en houden rekening met het verbruik van de afgelopen 28 dagen.

Bulex ontkalker

Iedereen houdt van zachtheid, ook je verwarmingsinstallatie

Verwante producten

Zonneboiler

Zonneboiler

Het HelioSet zonneboilerconcept laat toe om zonne-energie optimaal af te stemmen op de warmwaterbehoefte. Met een zonneboiler wordt het sanitair water tot 60% van het jaar door de zon verwarmd.

Details bekijken
Regenwatersysteem

Regenwatersysteem

De Rainmatic is een zeer compacte en eenvoudige automatisch omschakeling dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.

Details bekijken
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Aangezien een warmtepompboiler tot 70% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen.

Details bekijken
Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

In combinatie met de Easykit en het montageplan zorgt het Alupex buis-in-buis systeem ervoor dat je op je sanitaire installatie heel wat kunt besparen. Zelf je installatie plaatsen is kinderspel

Details bekijken
Success