Design
Airco (lucht/lucht warmtepomp Samsung)
WindFree technologie verbetert het comfort binnenshuis door koele lucht uit te blazen door duizenden microgaten in het paneel van de airco, om de frisse lucht gelijkmatig te verspreiden zonder koude tocht. In de WindFree modus wordt de lucht zacht verspreid, waardoor een ‘Still Air’-omgeving wordt gecreëerd die je dag en nacht een totaal welzijn biedt.

Samsung WindFree

Samsung Wind-Free™ is de revolutionaire nieuwe manier van koelen. Door duizenden microgaatjes wordt de lucht op zeer lage snelheid geblazen, zodat het gevoel van tocht vermeden wordt.

Slimme bediening
De Samsung WindFree airconditioning wandmodellen met AI (Artificiële Intelligentie) Auto Comfort laten je kennismaken met een intelligente manier van leven. Het analyseert de kameromstandigheden en gebruikspatronen en past vervolgens automatisch de temperatuur van de airconditioner hier op aan. Als je iedere dag op dezelfde tijd aanwezig bent in de ruimte dan stelt de airco automatisch de gewenste temperatuur in. De instellingen van de airco kunnen ook worden beheerd met de Samsung SmartThings-app.

Energie-efficiëntie
De Samsung-compressor met Digital Inverter Boost-technologie helpt je te besparen op energieverbruik. De bewegingsdetectiesensor (MDS) koelt de kamer efficiënt door zelf de activiteit van de airconditioning te regelen wanneer er niemand aanwezig is.

Schone lucht
De modellen van Samsung WindFree™ airconditioning zijn voorzien van een geavanceerde filter. Hiermee kunnen zelfs de kleinste stofdeeltjes, allergenen en overige luchtvervuilers worden geëlimineerd. De filter heeft een zeer grote dichtheid, waarmee zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de ingaande lucht gefilterd. Bovendien is de filter in de airco uitgerust met een antibacteriële laag, waardoor bacteriën geen kans meer hebben. Alle lucht die de unit verplaatst, passeert dit filter. Je lucht is tot wel 90% schoner!

Verkrijgbaar in een witte of zwarte kleur.

Samsung Airco windfree zelfbouw Easykit

De instellingen van de airco kunnen ook worden beheerd met de Samsung SmartThings-app.

Verwante producten

Success