Eco
Airco (lucht/lucht warmtepomp Bulex)
De lucht/lucht-warmtepomp VivAir biedt een oplossing voor ieder seizoen. In de eerste plaats zorgt de VivAir voor het verkoelen van je woning tijdens de warme zomermaanden. Maar hij kan daarnaast ook worden ingezet als verwarming in de winter. Dit systeem is uitermate geschikt voor een snelle installatie van duurzame warmte in ruimtes zonder centrale verwarming.

VivAir

Assortiment
Het gamma bestaat uit verschillende monotoepassingen (monosplit) en multicombinaties (multisplit). Bij deze laatste combineer je de buitenunit met 1 tot 4 binnenunits.

Milieuvriendelijk
Dankzij het milieuvriendelijke koelmiddel R32 wordt de ozonlaag niet aangetast en de CO²-uitstoot tot een minimum beperkt.

Maximale energie-efficiëntie
DC-invertertechnologie in combinatie met een slaapmodus en een turbostand. Samen dragen ze bij tot de efficiënte van het toestel en zorgen ze voor een energielabel A+++, een SEER tot 8,5 in koelmodus en een label A+ en SCOP tot 4,6 in verwarmingsmodus. Hierdoor kun je ook rekenen op lage energiekosten.

Optimaal comfort

  • De thermostaat kan geïntegreerd worden in de afstandsbediening.
  • De binnenunits kunnen individueel bediend worden en hoeven niet gelijktijdig geïnstalleerd te worden. Dit zorgt voor energiewinst want het systeem verwarmt/koelt alleen de ruimte waar dat gevraagd wordt.
  • Vijf mogelijke ventilatorsnelheden, waaruit jij degene kiest die het best is afgestemd op jouw behoeften.
  • Met de turbostand werkt de ventilator op volle kracht om het verwarmings- of koelvermogen maximaal te benutten.
  • De richting van de luchtstroom kan zowel verticaal als horizontaal worden aangepast. Hierdoor wordt de lucht optimaal verspreid in de ruimte.
  • De filter is vlot demonteerbaar en gemakkelijk te reinigen langs de voorzijde van de unit.
  • De stille modus zorgt voor een automatische overgang naar een lagere snelheid. In de stille modus kan worden afgewisseld tussen lage en matige snelheid. Hierdoor krijg je een aangenaam en rustgevend binnenklimaat met minimale geluidslast.
  • De actieve ionisator zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte zuiver blijft. Maar ook geurloos en bacterie- en schimmelvrij.
  • Zelfs bij extreme temperaturen blijft de werking gegarandeerd: -15ºC ̴ 48ºC in koelmodus en -15ºC ̴ 24ºC in verwarmingsmodus. Tijdens deze extreme weersomstandigheden zorgt de slimme ontdooiing ervoor dat ijsvorming op de warmtewisselaar van de buitenunit voorkomen wordt.

Design
Het doordacht design voorziet een bescherming van de ventielen in de buitenunit en een speciale vorm van de ventilatorschoepen om de lucht beter te laten circuleren. Hierdoor kunnen de kleppen geen schade oplopen en wordt een lange levensduur gewaarborgd.

Voor iedere ruimte de geschikte oplossing
Het VivAir gamma voorziet 3 types binnenunits: een wandmodel, een model dat je op de vloer kan installeren en een plafondmodel. Deze kunnen ook onderling worden gecombineerd. Zo kan je voor iedere ruimte het meest geschikte model selecteren.

Zelfbouwkit Airco Bulex

Dankzij het milieuvriendelijke koelmiddel R32 wordt de ozonlaag niet aangetast en de CO²-uitstoot tot een minimum beperkt.

Verwante producten

Success