Energie besparen?
Denk eens aan een warmtepompboiler!

Bespaar 70% op uw elektriciteitsrekening met een warmtepompboiler

Na de recente energie crisis hebben we allemaal geleerd hoe je best investeert in het opwekken én besparen van je energie. Een warmtepompboiler biedt een efficiënte manier om warm water te leveren voor uw dagelijkse behoeften, terwijl ze aanzienlijk minder energie verbruiken dan traditionele boilers. Ontdek er hier alvast meer over.

Nu meer dan ooit een interessante investering:

Korting

Geniet momenteel van Grote Kortingen op de aanschaf van een warmtepompboiler. Informeer ernaar in je toonzaal.

Kostenefficiënt

Verlaag je energie factuur, de warmtepompboiler verbruikt 70% minder energie en is combineerbaar met je bestaande gaswandketel.

Premie

Vraag je premie aan bij de Vlaamse, Brusselse, of Waalse overheid.

Korte terugverdientijd

Verdien je investering terug in minder dan één jaar.

Zelfbouw

Installeer je warmtepompboiler zelf en bespaar op de installatiekosten. Een warmtepompboiler installeren is erg eenvoudig, met de assistentie van Easykit.

Duurzaam comfort

Vertrouw op elk moment van de dag op ecologisch verwarmd sanitair water.

Easykit belevingstoonzalen

Snelle terugverdientijd

Dankzij het lage energie verbruik, wel 70% minder dan een gewone elektrische boiler, én de premie die de overheid momenteel geeft, verdien je de aankoop van je warmtepompboiler reeds binnen een jaar terug!
Easykit zorgt ervoor dat je hem ook zelf kan plaatsen, zodat je nog éxtra bespaart!

Combineer om uw energie duurzamer te maken

Een warmtepompboiler combineren met andere duurzame technieken zorgt ervoor dat ze elkaar versterken. Je zonne-energie zorgt voor gratis warm water in je warmtepompboiler. In combinatie met je thuisbatterij kan je de warmtepompboiler nog flexibeler opwarmen.
Via slimme sturing kan je de dal- en piekmomenten bewaken en je energieverbruik
efficiënt verdelen over de hele dag. Zo haal je een optimaal rendement uit je warmtepompboiler.

ECO

PV zonnepanelen

Kiezen voor Easykit is kiezen voor kwaliteit, met onze Duitse panelen van Bauer kies je de beste kwaliteit, met de hoogste rendementen en dit aan de scherpste prijzen!

ECO

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie.

ECO

Energie besparen

Nu de digitale meter volop wordt uitgerold, is een nieuwe manier van energie verbruiken aan de orde. Easykit begeleidt je graag in dit nieuwe energielandschap door je alle tools aan te reiken die nodig zijn om comfortabel energie te besparen.
ECO

Laadpaal

Heb je een elektrische wagen? Dan heb je thuis nood aan een laadpaal, want die laadt een stuk sneller en veiliger dan een klassiek stopcontact.

Werking van de warmtepompboiler

De warmtepompboiler werkt volgens hetzelfde principe als de warmtepomp: door warmte te onttrekken aan de buitenlucht, wordt het reservoir opgewarmd. Hierdoor verbruikt een warmtepompboiler tot 70% minder energie dan een reguliere, elektrische boiler.

Waarom met Easykit samenwerken?

Success